augustus 2015

Appelpop kiest voor Topservers

Sinds dit jaar is de Appelpop gehost bij Topservers. In de afgelopen jaren is Appelpop rondom het evenement diverse malen aangelopen tegen de limieten van de toenmalige hostingprovider. Appelpop is het grootste, gratis festival van Nederland en rondom het festival bezoeken honderdduizenden bezoekers de website voor het raadplegen van het programma, bekijken van foto’s en het

[…]

juli 2015

Aangepaste bereikbaarheid

Als je denkt aan een hostingbedrijf denk je wellicht aan stoffige ICT-ers met lange baarden, geitenwollen sokken en een stinkende gebreide trui. Échte nerds die 24/7 achter een PC commando’s zitten te tikken via een linux terminalvenster.

Hoe leuk zou het zijn om ons zomaar eens in het ‘wild’ te treffen?

Wij willen niemand die kans ontnemen en werken […]

Beheer al je wachtwoorden, veilig op één plek!

Enkele weken terug las ik een artikel waarin werd gesteld dat de gemiddelde Nederlander 6 gebruikersnaam / wachtwoord combinaties per persoon te onthouden had. Het aantal van 6 leek mij eerlijk gezegd zelfs aan de lage kant. De afgelopen periode heb ik in mijn contact met diverse klanten zo nu en dan eens gevraagd hoeveel verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden […]

Verbeterde supportpagina online

In de afgelopen maanden hebben wij ons bezig gehouden met het verbeteren van onze supportafdeling. Hierbij zijn wij gericht aan de slag gegaan met feedback van onze klanten en hebben wij onderzocht hoe we vragen sneller kunnen beantwoorden.

Vandaag hebben wij de eerste versie van onze nieuwe supportpagina online gezet. Vanuit deze pagina helpen we je […]

juni 2015

Actie met dubbel voordeel klopt!

De aanbiedingen van Topservers zijn zo aantrekkelijk dat veel mensen letterlijk hun ogen niet geloven. De laatste tijd hebben wij veel vragen ontvangen omdat wij een dubbele actie hebben lopen, namelijk:

.NL domeinnaam 1e jaar gratis bij elk hostingpakket!
&
25% korting op je nieuwe hostingpakket!

Veel mensen vragen ons welke aanbieding nu van toepassing is als er zowel […]

12Next Load More Posts