Lanceer vandaag nog je eigen .NL domein!
Natuurlijk bij de #1 hostingprovider van Nederland

Kijk ook eens naar onze:

Voel je welkom bij Topservers

Je eigen .NL domeinnaam registreren. Voor de één dagelijkse kost, voor veel nog een bijzondere eerste ervaring. Juist daarom kiezen steeds meer mensen bij een .NL domeinnaam registratie voor Topservers.

Bij Topservers rekenen we een vaste lage prijs van € 7,95 per jaar voor je .NL domeinnaam. Dat is inclusief 21% BTW. Dus die € 7,95 blijft € 7,95. Niet meer en niet minder. Tenzij je voor het eerst besteld bij Topservers. In dat geval betaal je het eerste jaar slechts € 0,99 inclusief 21% BTW.

Maar Topservers is niet alleen voordelig. Naast een vaste, lage prijs bieden we je ook de allerbeste én snelste support. Maar liefst 95% van alle supportverzoeken wordt bij Topservers al binnen 45 minuten beantwoord.

Onze klanten beoordelen ons daarom met een cijfer dat er niet om liegt. Bij Kiyoh geven klanten ons gemiddeld een 9,8. Op ISPgids.com hebben we maar liefst 100% klanttevredenheid behaald. Die cijfers maken ons niet alleen trots, ze maken ons ook nóg gemotiveerder om ook jouw ervaring met Topservers tot een succes te maken. Hiervoor gaan we tot het uiterste :-).

Vergelijk zelf

De meeste webhostingproviders halen je binnen met addertjes onder het gras. Ze vermelden alleen de stuntprijs voor het eerste jaar maar vermelden niet duidelijk wat je in de jaren daarop betaald. Daarnaast vermelden de meeste providers de tarieven exclusief BTW. Bij het afrekenen blijkt er nog eens 21% bovenop te komen!

Bij Topservers vermelden we duidelijk de vaste lage prijs én zijn alle prijzen inclusief BTW weergegeven.

Prijzen .NL registratie

Aanbieder:    Prijs per jaar (incl BTW):    Prijs 1e jaar (incl BTW):   
Yourhosting € 13,31 € 4,84
TransIP € 9,06 € 4,83
Topservers € 7,95 € 0,99
Hostnet € 12,10 € 6,05
MijnDomein € 9,00 € 1,00
KPN € 12,05 € 8,42

Peildatum 5 juli 2017 – prijs 1e jaar o.b.v. nieuwe klanten.

“Onwijs goede hosting” volgens onze TOP klanten:

Waar een hostingprovider zich echt mee onderscheidt is klantenservice vind ik. Hoe en hoe snel ze antwoord geven op je vragen, of je het nu wel of niet zelf verkeerd hebt aangepakt, en of je nou wel of niet de handleiding gelezen had. En dat doen ze heel goed bij Topservers, ik ben heel tevreden!
Als reseller van Topservers vraag ik wekelijks wat domeinnamen aan. Doordat dit niet mijn core business is doe ik nog al eens een beroep op de supportafdeling. Ik word altijd snel en vakkundig te woord gestaan. Momenteel in verband met de vakantie bezetting geen telefonische support maar alleen per e-mail. Ik had met een onbelangrijke vraag wel verwacht een paar dagen te moeten wachten maar had binnen 10 minuten al respons, opgelost!
Jos ten Berg
Ik gebruik al een aantal jaren een reselleraccount. De klantgerichtheid is groot; er is veel kennis van zaken; je wordt snel geholpen
Ger, WPman4U
Topservers is altijd heel erg behulpzaam en heel erg coulant geweest voor mij. Tenminste nog een bedrijf dat je toestaat mens te zijn, dat is voor mij een zeer belangrijke factor en waardeer ik zeer. Prijs-kwaliteitverhouding is prima in orde.
Brenda, Brenda Beek
Drie jaar geleden had ik een site overgenomen waar ik vervolgens nooit meer naar had omgekeken. Een paar weken terug ontdekte ik bij toeval dat de site al een half jaar geleden was gehackt doordat ik ‘m niet goed had beveiligd. Ik had ook nooit een back-up gemaakt stom genoeg. Tja… eigen schuld dikke bult. Toch maar even gebeld naar TopServers. Zij hadden kennelijk zelf een backup gemaakt en binnen 3 minuten stond de complete website met alle 400 artikelen weer live. Fantastische service!
Mirjam, Familiefun

Ben jij ook zo tevreden?

Snelle webhosting - Bekijk de reviews

100% TRANSPARANT – 100% TOPSERVERS