Alles onder één dak bij Topservers
Ben jij op zoek naar een betrouwbare hostingpartner om al je diensten onder te brengen? Dan is het tijd om over te stappen naar Topservers! Wanneer je een overstap van je huidige hostingprovider naar Topservers overweegt bieden we je graag een persoonlijk aanbod en begeleiding bij de overstap!

Topservers biedt niet alleen onwijs goede hosting maar levert hier ook nog eens onwijs goede support op. En dat alles tegen een zeer concurrerende prijs!

Betaal niet teveel
Topservers biedt je graag een vaste lage prijs voor jouw hostingpakket en domeinregistraties. Heb je meerdere domeinnamen en/of hostingpakketten? Dan laten we je graag profiteren van extra korting!

Geen verborgen kosten
In tegenstelling tot vele andere hosters vermelden wij alle tarieven op de website inclusief BTW. Daarnaast betaal je bij Topservers nooit eenmalige opzetkosten voor je hostingpakket. Tenzij anders vermeld zijn de tarieven ook geldig ná het eerste jaar. Neem dit mee in je vergelijk, veel providers adverteren met een prijs die alleen het eerste jaar geldt. Na het eerste jaar betaal je dan ineens een hoger tarief waarover je vooraf niet goed geïnformeerd bent.

Ook voor houderwijzigingen, verhuizingen en DNS beheer betaal je bij Topservers niet extra!

Topservers = Top service!
Bij Topservers profiteer je van een uitermate goede service. Wij houden van tevreden klanten en doen daarom ons best jou een TOP ervaring te geven wanneer je beroep doet op onze supportdesk. Je kunt ons bereiken via de live support op onze website, via e-mail, telefoon en via onze social media webcare!

Virtual Private Server (VPS)
Topservers levert u op verzoek een hoogwaardige Virtual Private Server (VPS) op maat. Met een VPS bepaalt u zelf de configuratie van uw eigen virtuele server en beschikt u over uw eigen virtuele RAM geheugen, een eigen filesystem en is uw omgeving volledig geisoleerd van andere gebruikers zonder dat u de kosten hebt van een eigen (dedicated) server.

Op dit moment leveren wij alleen virtual servers op maat. Binnenkort kunt u op deze pagina enkele standaard VPS-en vinden.

Persoonlijk advies nodig?
Vraag een van onze medewerkers via de live chat support of bel +31 (0)318 760606 of vanuit België +32 (0)3 808 1613