Onwijs goede servers!
Topservers gaat verder dan standaard oplossingen. Bij Topservers kun je daarom ook terecht voor servers op maat. Het voordeel van een eigen (dedicated of virtuele) server is dat je volledige vrijheid hebt in de softwarematige inrichting van jouw server. Verder hoef je de serverkracht en

VPS (Virtual Private Server)
Topservers levert u op verzoek een hoogwaardige Virtual Private Server (VPS) op maat. Met een VPS bepaalt u zelf de configuratie van uw eigen virtuele server en beschikt u over uw eigen virtuele RAM geheugen, een eigen filesystem en is uw omgeving volledig geisoleerd van andere gebruikers zonder dat u de kosten hebt van een eigen (dedicated) server.

Op dit moment leveren wij alleen virtual servers op maat. Binnenkort kunt u op deze pagina enkele standaard VPS-en vinden.

Dedicated Server(s)
Topservers geeft u de mogelijkheid een complete ‘eigen server’ te hosten zonder te hoeven investeren in de aanschaf van eigen hard- en software. Bij een dedicated server stellen wij één van onze hoogwaardige servers volledig ter beschikking aan u als klant. U bepaald als eindgebruiker welke software u op de machine geinstalleerd wilt hebben en op welke manier de server geconfigureerd dient te worden.

Doordat de server volledig tot uw beschikking staat hoeft u geen rekening te houden met andere gebruikers. Hierdoor is het mogelijk om zwaardere applicaties te installeren en uit te voeren en heeft u de volledige beschikking tot de 100 Mbit uplink van de server.

Alle dedicated servers worden gehost vanuit het Evoswitch datacenter in Haarlem. Het Evoswitch datacenter is één van de meest vooruitstrevende datacenters en is als zeer veilig, profeffesioneel en bovendien klimaatbewust te beschrijven.

Binnenkort zullen wij op deze pagina de voorraad dedicated servers aanbieden. Op dit moment bieden wij e.e.a. enkel op maat aan. Oplevering van dedicated servers kan in overleg binnen 1 tot 5 werkdagen.

Persoonlijk advies nodig?
Vraag een van onze medewerkers via de live chat support of bel +31 (0)318 760606 of vanuit België +32 (0)3 808 1613