De beste SSL DEAL!

Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen de server en jouw bezoekers. Bovendien maakt je dit de bezoeker visueel duidelijk door een groen slotje en HTTPS:// voor je domeinnaam.

Ook moedigt Google het gebruik van een SSL certificaat aan. Zij geven websites met een SSL certificaat namelijk voorrang in de Google zoekresultaten.

Bestel vandaag nog een all-in Comodo SSL certificaat met domeinnaam validatie inclusief installatie voor slechts € 24,95 incl. BTW per jaar.

 

Nu direct aanvragen – € 24,95 INCL BTW

SSL DEAL: BESTEL NU, WIJ REGELEN DE REST.


Er zijn een groot aantal uitgevers van SSL certificaten. De prijzen hiervan variëren van gratis tot honderden euro’s per certificaat. De certificaten van onze SSL-DEAL worden uitgegeven door marktleider Comodo. Deze certificaten bieden een verzekerde waarde van € 10.000,- wanneer een SSL certificaat wordt uitgegeven aan een onbevoegde partij, waarbij de eindgebruiker geld is kwijtgeraakt.

Daarnaast bevat de SSL-DEAL een all-in service waarbij Topservers het certificaat aanvraagt, valideert en op je webruimte installeert. 

En dat alles voor de zeer scherpe prijs van € 24,95 incl. BTW per jaar.

Nu direct aanvragen – € 24,95 INCL BTW

Een SSL certificaat (Secure Sockets Layer) biedt je een extra beveiliging voor je website en online transacties. Het SSL protocol is door middel van uniek gegenereerde certificaten in staat om vanuit een browser gestuurde gegevens te versleutelen én de identiteit van de website eigenaar te garanderen. Er zijn hiervoor verschillende vormen van SSL vormen beschikbaar.

Ben jij klaar voor de AVG?

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacy wetgeving van kracht. Hierbij is elke website eigenaar verplicht de persoonsgegevens van zijn/haar website te beveiligen. 

Met ingang van 25 mei dient daarom elke website voorzien van een contactformulier, nieuwsbrief inschrijving, reactie mogelijkheid en elke andere mogelijkheid tot het achterlaten van gegevens beveiligd te zijn met een SSL certificaat.

Ook elke inlogfunctie en/of betaalmogelijkheid op je website dient middels SSL te worden beveiligd. De SSL DEAL van Topservers neemt deze zorg uit handen. 

Meer informatie rondom de AVG: www.topservers.nl/avg

Ik ben overtuigd en wil direct bestellen
Bel mij voor een persoonlijke uitleg en advies