Alle prijzen inclusief BTW

100% tevredenheidgarantie

Veilig online bestellen

support@topservers.nl

Onwijs goede webhosting

Je bent ondernemer en je online bereikbaarheid is onmisbaar voor jouw bedrijf. De keuze voor snelle en goede webhosting is dan ook van levensbelang.

Goede webhosting in het kort

Goede webhosting werkt in jouw voordeel. Het zorgt er voor dat jouw webruimte altijd online is. Met 99,95% beschikbaarheid grijpt jouw potentiële klant niet mis. Goede webhosting is ook de basis van een korte laadtijd van jouw website. Met een snelle website haken minder bezoekers af.

Ja, ik wil de beste webhosting van Nederland
  • Groen gehost in Nederland

  • Tot 5x sneller met SSD

  • Vaste lage prijzen

  • Gemiddeld klantcijfer 9,8

  • 100% WordPress compatibel

  • Snelste support van NL

Google Beoordelingen
5.0

100% tevredenheidgarantie

Jouw tevredenheid staat centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat Topservers ook voor jou de beste keuze is. Daarom bieden we je zonder enige twijfel 100% tevredenheidgarantie op onze onwijs goede webhosting.

Ben jij niet tevreden over je nieuwe webhosting? Dan kun je binnen 30 dagen na het bestellen van jouw webhosting aanspraak maken op onze niet goed – geld terug belofte.

Je ontvangt dan van ons het volledige betaalde bedrag van je webhosting terug.

Wees niet bang, je domeinregistratie blijft actief. Deze valt buiten de niet goed – geld terug belofte omdat deze speciaal voor jou is geregistreerd.

Ik ben overtuigd, laat de pakketten zien

Klimaatneutrale hosting in Nederland

We vinden het belangrijk verantwoord om te gaan met het milieu. Dat klinkt hypocriet voor een webhostingbedrijf vind je niet? Dag en nacht staan onze servers aan om goede webhosting en de beste bereikbaarheid voor jouw website te garanderen.

Juist daarom vinden wij het extra belangrijk wel overwogen keuzes te maken.

Al onze webhostingservers worden gehost in het klimaatneutrale EvoSwitch datacenter in Haarlem. Zij werken actief mee aan het verminderen van onnodige uitstoot.

Ook gaat het datacenter efficiënt om met hergebruik van onder andere de warmte die servers afgeven. Hiermee worden de omliggende bedrijven verwarmd.

Ja, ik wil ook klimaatneutrale webhosting